thuiszorg JustCare

Thuiszorg  JustCare

ú w    z o r g     s     ó n z e     z o r g

 

ONZE DIENSTEN AANBOD:

Begeleiding Individueel

Thuiszorg JustCare biedt individueel begeleiding aan zijn cliënten. Afhankelijk van de situatie (van de cliënt) kan dit bij de cliënt thuis of op kantoor plaatsvinden. Onder individueel begeleiding van Thuiszorg JustCare vallen onder meer het zorgen voor de (financiële) administratie van de cliënt, het onderhouden van de sociale contacten, hulp bij het plannen of uitvoeren van binnen- en buitens huis activiteiten. Kortom, Thuiszorg JustCare wil de cliënt ondersteunen in al zijn dagelijkse activiteiten.

Begeleiding Groep (Dagbesteding)

Naast persoonlijke begeleiding biedt Thuiszorg JustCare begeleiding aan cliënten in groepsvorm. Onder groepsbegeleiding worden creatieve-, educatieve- en ontspanningsactiviteiten aangeboden op basis van de doelen van cliënten. Deze activiteiten hebben als doel het ondersteunen van cliënten in hun dagelijks functioneren op het gebied van psychische- en lichamelijke gezondheid, sociale contacten en redzaamheid. De dagactiviteiten nemen plaats op locatie in een groepszaal.Huishoudelijk Hulp

Voor cliënten die zelfstandig wonen maar niet (meer) in staat zijn om zelf te zorgen voor de huishouden, biedt Thuiszorg JustCare huishoudelijke hulp. De hulpverleners helpen graag bij taken die niet zelf uitgevoerd kunnen worden, zoals schoonmaakklussen, kleding wassen, etc.

Persoonlijke Verzorging

Thuiszorg JustCare biedt ook persoonlijke verzorging aan zijn cliënten. Onder persoonlijke verzorging van Thuiszorg JustCare valt het ondersteunen bij of het overnemen van de algemene dagelijkse levensverrichtingen; het assisteren bij uiterlijke verzorging, het wassen of douchen, uit- en aankleden, eten, drinken en innemen van medicatie.

Verpleging

Bij gezondheidsklachten (korte termijn of chronisch) of een recente operatie kan verpleging nodig zijn. Thuiszorg JustCare helpt graag hierbij door het leveren verpleegzorg bij cliënten thuis. De ervaren verpleegkundigen helpen u als cliënt met wondverzorging, medicatie zorg (het toedienen van injecties) en advies over het omgaan met ziekte.

Nachtzorg

Thuiszorg JustCare biedt ook nachtzorg aan zijn cliënten. Cliënten die ’s avonds, ’s nachts en in het weekend verpleging of (ondersteuning bij) persoonlijke verzorging nodig hebben, hulp bij het opstaan en naar bed gaan, toiletbezoek, etc., kunnen zich hiervoor aanmelden. Thuiszorg JustCare biedt ook tijdelijke nachtzorg aan cliënten.