thuiszorg JustCare

Thuiszorg  JustCare

ú w    z o r g     s     ó n z e     z o r g


Over ons


Per 2016 opent JustCare zijn deuren voor langdurige zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Dit betreft mensen met een somatische, psychogeriatrische, psychische aandoening psychiatrische aandoening of lichamelijke en verstandelijke zintuiglijke handicap. Dit doen we samen met onze uitgebreide team met verschillende diploma's en jarenlange ervaringen in zorgsector. 

De zorg en ondersteuning door JustCare wordt vergoed vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Om gebruik te maken van de diensten van JustCare, heeft u een indicatie nodig voor zorg vanuit de WLZ of WMO. De indicatie wordt vergoed vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). Wij helpen u indien gewenst met het aanvragen van een indicatie.
Heeft u belangstelling voor ons zorgaanbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij JustCare via email, telefonisch of natuurlijk kunt u langskomen op onze locatie.

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Rotterdam (centrum) loopafstand vanaf Rotterdam centraal. Midden en eind 2016 zullen we ook nog twee nieuwe vestigingen openen in de regio's Breda en Amsterdam! Houd daarom de nieuws goed in de gaten!

Wij bieden u een zo zelfstandig mogelijk leven, door samen te kijken naar uw situatie!